11:30 - 14.30
Østers
Tre Roumegous Spéciale østers
Serveret med tre forskellige toppings 115,-
Scriblita
Græskar i sprød, friteret beignet dej
Serveret med yoghurt dip med salt-citron 75,-
Mezzelune
Sprøde halvmåner fyldt med selleri, grønne salater
og cremet gedeost 75,-
Louis brødservering
Forskellige middelhavsbrødServeret med olivenolie med za’atar, yoghurt og brunet smør med Urfa chili og cremet tahin med røget paprika 65,-
Dagens fisk - hel stegt på ben
Serveret med grillet citron og brunet urtesmør 195,-
Langtidstegt svinenakke
Af økologisk gris fra Varde Ådal. Serveret med sauce med sprøde kapers, urter, salt-citron, mandler og umodne ferskner 195,-
Ost og grøntsagsstuvning
Cremede hvide coco-bønner og ristede grøntsager i Havgusost. Serveret med grillede blade og sprøde brødkrummer 195,-
Lahmacun
Sprødt, tyrkisk-inspireret fladbrød med krydret tomatsauce, tørrede sorte oliven, brøndkarse og koriander. Toppet med stegt æg, Gammelknas ostecreme og raddichiosalat
vendt i tahindressing 145,-
Alle retter serveres med ristede kartofler og grøn salat med vinaigrette
Posset (hvis panna cotta og creme brulee fik et kærlighedsbarn)
Mandarinposset med saltet mandelnougatine, rosmarinolie
og syltede mandariner 95,-
Petits fours
Tre forskellige fra vores dygtige dessertkokke 55,-
17:00 - 21:30
Oysters
Tre Roumégous Spéciale østers
Serveret med tre forskellige toppings 115,-
Scriblita
Græskar i sprød, friteret beignet dej
Serveret med yoghurt dip med salt-citron 75,-
Mezzelune
Sprøde halvmåner fyldt med selleri, grønne salater
og cremet gedeost 75,-
Louis brødservering
Brød inspireret af Middelhavskøkkenerne
serveret med olivenolie med za’tar, yoghurt og brunet smør med Urfachili
og cremet tahin med røget paprika 65,-
Italiensk crudo på dansk sandart
Råmarineret sandartfilet i Acushla olivenolie, grøn chili, grillet citron
og syltede grønne tomater 135,-
Portugisisk marineret sild
Dansk sild i portugisisk marinade på bund af sprøde croutoner
toppet med salt-citron og sprøde grønne tomater 130,-
Rossini gold kaviar (15 g)
Serveret med glaserede skorzonerrødder, creme fraiche, luftig kartoffel-creme
og pommes allumettes 285,-
Fra yakitori grillen
Altid en ret med grønt, kød og fra havet
(se tavle for dagens retter)
Trøffel Lahmacun
Sprødt, tyrkisk-inspireret fladbrød med svampe dexelles, cremet
Gammelknasost og ricotta. Toppet med svampe og frisk sort trøffel 175,-
Siciliansk fiskestuvning
Helleflynder, torsk eller hvad der nu er allermest frisk i dag,
i ristet fiske- og skaldyrsfond, bagte tomater, couscous, urter
og sprød perlecouscous 140,-
Rødbede a la Mellemøsten
Grillet og langtidsbagt rødbede med granatæble og syltet rødbede
serveret med stærk zhug, cremet yogurt, basilikum og chokolade-mynte 125,-
Dagens fangst
Hel fisk stegt på ben Serveret med grillet citron og brunet urtesmør
(se tavle for dagens retter)
Porchetta (350g)
Af økologisk gris fra Varde Ådal. Serveret med sauce med sprøde kapers, urter
salt-citron, mandler og umodne ferskner 395,-
Ost og grøntsagsstuvning
Cremede hvide coco-bønner og ristede grøntsager i Havgusost
serveret med grillede blade og sprøde brødkrumme 185,-
Fennikel og appelsinsalat
Fennikel og appelsin med radicchio, tørrede oliven og Aleppo chili
Vendt i appelsin-vinaigrette 75,-
Sprøde skorzonerrødder
Glaseret i beurre monté, citron og salvie 75,-
Ost og grøntsagsstuvning
Cremede hvide coco-bønner og ristede grøntsager i Havgusost
serveret med grillede blade og sprøde brødkrumme 85,-
Jordskokkefritter
Med Loui spice og estragon-tahin dip 75,-
Posset (hvis panna cotta og creme brulee fik et kærlighedsbarn)
Mandarinposset med saltet mandelnougatine, rosmarinolie
og syltede mandariner 95,-
Bombas
Italienske “doughnuts”. Serveret med pistaciecreme og krystalliserede kakaonibs 95,-
Græskartærte
Sprød tærte med fyld af krydret græskar, kaffe-mascarponecreme og karameliserede kaffebønner 105,-
Petits fours
Tre forskellige fra vores dygtige dessertkokke 55,-
17:00 - 21:00
Hver søndag er pastasøndag her på Loui. Vi har altid en ny, lækker pastaret klar til store og små - plus lidt ekstra. Følge med her på siden eller på vores sociale medier for at se, hvad der er på menuen næste gang.
Søndag d. 6. december 2020
Forret
"Suppli al Telefono" (romerske arancini) 50,-
Dagens pastaret
"Louis Gnocchi"(med 4 slags ost) serveret med salat 145,-
Dessert
"Millefoglie" 80,-
Dagens brød
25,-
Ekstra sulten?
Tag hele menuen 275,-
Børnepasta
Smør og parmesan 95,-