Restaurant Loui

Restaurant Loui åbnede i efteråret 2020 i de smukke omgivelser på The Audo i Århusgade. Som bror til Restaurant Lola på Christianshavn har Loui fået den samme gode opdragelse. Det betyder at Loui er et sted, der giver plads til alle. Både i køkkenet, på gulvet og i restauranten. Udover at lave dejlig mad arbejder Loui også for at ændre branchen indefra ved aktivt at kæmpe for ligestilling og mod alle former for forskelsbehandling. Louis sprudlende varme, The Audos rene designflader og Nordhavnens liv ved vandet synes vi, er det perfekte match og helt rigtige ramme for et dejligt måltid.

Loui har en søster - Lola

Lola har hjemme i Lille Mølle på Christianshavns Vold. Møllen har ligget der siden 1666, Lola blot siden november 2019. Lola tager ligesom Loui sit sociale ansvar meget alvorligt og det afspejler sig i måden vi arbejder på og i de mennesker vi ansætter. På Lola er det multikulturelle køkken inspireret af alle de steder i verden, som vores kokke har arbejdet og kommer fra.

Entrée, en del af noget større

Vores sociale arbejde kalder vi Entrée. Det er grundstenen i alt hvad vi gør og består af to spor. Det ene omhandler det vi gør internt i huset for at sikre os, at vi har en arbejdsplads, vi kan holde til at arbejde på i mange år. Det andet omhandler de projekter vi laver med eksterne samarbejdspartnere. Vi arbejder aktivt for at vores måde at organisere os og kommunikere på kan være med til at sætte en ny standard for hele branchen.